We gaan door…

barcode.jpeg

Het zit erop. Na vier jaren stoppen de subsidies voor het project competent in artistieke competenties. De afgelopen vier jaren waren zonder meer een hoogtepunt in mijn professionele carrière. Ik heb er ook met volle teugen van genoten.

Veel dank is hier op zijn plaats. Aan de mensen van de Vlaamse administratie die in het project geloofden en het ook met twee jaren verlengden. Dank aan mijn projectmedewerkers van het eerste uur: Sven, Johan, Veerle, Veerle, Ann en Harry. Zij maakten de eerste ideeën (rollen, landkaarten …) mee sterk.

Ik wil ook mijn bewondering voor de directeurs en leraren van de pilootacademies niet onder stoelen of banken steken. Zij smeten zich onvoorwaardelijk op het project en namen risico’s. Wat nu al bijna evident is, was dat twee jaar geleden zeker niet. De vreemde blikken van andere academies – waar zijn die daar mee bezig – hebben ze fier getrotseerd. En tenslotte ook dank aan Luk Bosman. Onze samenwerking was bijzonder.

Het verhaal artistieke competenties stopt niet. Vanaf volgend jaar ga ik terug naar mijn oude liefde: gitaarles geven. En daar kijk ik naar uit. Daarnaast zal ik vanuit de cel dienstverlening van mijn hogeschool UCLL academies blijven begeleiden. Met veel goesting en ook een bagage en ervaring die het verschil kan maken.

Ook de blog blijft even actief. Ieder werkmoment op een academie leverde weer nieuwe inzichten op. En nieuw materiaal voor de blog. Ook de volgende jaren mag je op dinsdagmorgen om 8u een tekst inspiratie verwachten.

Dank voor het lezen, geniet van de vakantie … en tot in september.

Erik

4 gedachten over “We gaan door…

  1. Je gitaarleerlingen mogen hun pollekes (of nagels) kussen met zo’n inspirerende leraar! Bedankt om ook ons te inspireren en samen met ons na te denken. Je dinsdagmorgen-blog maakt en houdt ons wakker! Griet

  2. Fijn dat dit op ons artistiek pad is gekomen. Naar welke paden het ook mag leiden,het heeft veel grenzen verlegd.

  3. Dank je wel Eric, voor het doorzettingsvermogen, voor de inspiratie, voor het uitstippelen, voor het mogen beleven, voor …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s