Srprs

srprs.me.png

Srprs.me is een blind break-reisorganisatie. Je boekt er een vlucht en pas op de luchthaven kom je te weten waar de reis naartoe gaat. Srprs.me vindt dat reizen weer spontaan en onverwacht moeten worden. Hun devies? Laten we stoppen met een vakantie op voorhand kapot te googelen.

Een week voor de reis krijg je de meest elementaire informatie: hoe laat het vliegtuig vertrekt en wat de temperatuur ter plekke is. En voor de rest is het spannend afwachten.

Het doet dromen van een DKO dat sprs is. De academie binnenstappen en niet weten wat je te wachten staat. Een plek waar leraren nieuwe en onverwachte reisbestemmingen voor hun leerlingen zoeken.

Avonturen tijdens de avonduren.

Een gedachte over “Srprs

  1. Waarde heer Schrooten, Beste Erik,

    Na onze kennismaking in het project DKO, volg ik met belangstelling je blog artistieke competenties. Ik wil je attenderen op een belangrijk en uitermate boeiend werk van een even boeiende kunstenaar. Het gaat om de gewezen hoogleraar Jos Letschert (universiteit Twente) en voormalig directielid van de Stichting Leerplanontwikkeling in Nederland. Hij leeft thans in Duitsland, maar heeft nog veel banden met zijn geboorteland. Zijn Duitse partner is een bekende artistieke fotografe en een grote deskundige op het gebied van ballet. Hij is een begenadigd kunstenaar met een veelzijdig talent: tekenen, schilderen, dichten en ook literatuur. Ik verwijs je naar zijn website http://www.josletschert.de Waar ik vooral je aandacht wil op vestigen is zijn recente roman ‘De tekenaar’. Een schitterend kleinood over een tekenaar en zijn herinneringen en verbeeldingen. Ik heb nog nooit iemand zo schitterend weten schrijven over het proces van het creëren van tekeningen. Bekijk eens zijn website. Het loont de moeite. De roman zelf is volgens mij een literair meesterwerk over kunst en de manipuleerbaarheid van herinnering en de kracht van de verbeelding. Het boek is verkrijgbaar bij uitgeverij ‘Blurb.de’ (www.blurb.de ).

    By the way: in het nummer van Impuls 2017 (47), n°4, p. 179-186 kan je een artikel vinden van mij: ‘Kunstgericht onderwijs als kunstgerichte educatie’.

    Hopelijk ontmoeten we elkaar nog wel eens. Fijne groeten, Roger Standaert

    >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s