Een gedachte over “Open mind

  1. Ik ben fan van deze quote. Ik ontdekte een paar maanden geleden dat Zappa zijn inspiratie eigenlijk bij anderen heeft gehaald, Maar die andere(n) hebben het nadeel dat hun naam minder zindert dan die van dit intrigerend muzikaal genie.
    Zappa’s versie wordt meestal weergegeven met een dubbele negatie: “…it doesn’t work when it is not open”.
    Mocht ik de grootmeester kunnen mailen, ik zou hem vragen of hij zich bewust is van het feit dat ‘the mind’ negaties niet oppikt. En ik zou hem adviseren om eens te gaan piepen bij de berichten van ‘artistieke competenties’… en dan zou ik even, langs mijn neus weg, polsen of hij die kleine aanpassing zelf ook beter vindt klinken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s